Training en

Begeleiding

LeidingWerk geeft docent trainingen en begeleiding. De inhoud en werkvormen worden aangepast aan de vraag van de school en aan de achtergrond van de deelnemers.

integratie van Activerend ICT gebruik en het vormgeven van activerend onderwijs.

Tablets in de klas

iSessie: Wat kan mijn school met de tablet

WAT:

HOE:

WIE:

WAAR:

DUUR:

Tablet scholen, iPad klassen; er wordt veel over gesproken, maar wat kan de tablet nu echt betekenen voor de school. En, moet elke leerling een eigen tablet hebben om er mee in de klas te kunnen werken? Op deze en meer vragen krijgt u een antwoord tijdens de inspiratiesessie.

De inspiratiesessie duurt 1,5 uur.

De inspiratiesessie kan op de school zelf verzorgd worden. Wij verzorgen ook regionale iSessies. Houdt de site in de gaten voor actuele data en plaatsen, of stuur een mail.

Docenten, schoolleiders en ICT coördinatoren uit het voortgezet/ secundair en beroeps onderwijs.

Via inspirerende voorbeelden maakt u kennis met de educatieve mogelijkheden van de tablet. Er wordt stil gestaan bij de kansen die de tablet biedt voor de school, de docenten en de leerlingen. Maar ook welke overwegingen de school moet maken bij het invoeren van tablets. Niet volgen van een hype, maar bewust kijken naar de kansen en de investeringen. Deze sessie is bedoelt als startpunt om na te denken over tablet gebruik in de school.

CONTACT: